torstai 23. toukokuuta 2013

Osasinpas

Kyllä, irroitin kaikki astianpesukkoneen letkut ja samalla myös lavuaarin viemäriputket tuli puhdistettua. Noita astianpesukoneen letkuja kun ei irti saa, ennenkuin ne viemärijutut on tieltä pois.
Ei tähänkään y-kromosomia tarvittu.
Pesukone ei pese kunnolla, nyt se on puunattu sisältä ja ulkoa, kaikki mahdolliset paikat mitkä putsaamaan pystyy. Jos ei pesutulos parane täytynee vaihtaa vielä pesuainetta ja siihen loppuu keinot.
Näihin hommiin ryhtyminen taitaa olla se vaikein paikka. Millä hiivatin vääntimellä sen liittimen saa auki ja mistä löytyy oikean kokoinen ruuvimeisseli. Viimeinen haaste on saada ne kaikki nipsuttimet ja tiivisteet takaisin paikalleen niin tiiviisti ettei vettä tihku mistään tietämättä.
Tehty on ja tuli hyvä mieli, pesutulosta odotellessa. Pyykinpesukoneen ainakin sain "korjattua" samalla metodilla, kaikki irti, putsaus ja takaisin kiinni.
Kyllä äiti osaa.
Seuraavaksi pitää hyökätä auton kimppuun, se täytyy katsastaa ja kai sitä on korrektia hieman siistiä ennen h-hetkeä. Ja jotain öljytikkua kai pitäisi kanssa joskus vilkuilla yms. Tunnustan, en ymmärrä autoista mitään, eikä edes kiinnosta. Huollot yms hoidan pankkikortilla, ammattilaiset on sitä varten että ne tietää ja osaa.

PS. Jos nyt joku y-kromosomilla varustettu henkilö kuvittelee, että nämä ko. toimet voi huoleti heittää sen kauniimman osapuolen harteille samassa taloudessa asuessa, niin ehei älä edes yritä. Kyllä minäkin siihen luotan, että jos joskus joku erikoinen kaksilahkeinen tähän elämään astuu, niin se saa ihan vapaasti hoitaa auto, viemäri yms. hommat, ihan mielelläni leikin vähän prinsessaa silloin ja annan vaikka pusun palkaksi.

1 kommentti:

Pohdiskelija kirjoitti...

Aaaah, ihanaa!! Kuulostaa niin TUTULTA!! Mäkään EN tahdo tehdä noita "miesten töitä" ja välineet on ostamatta, hukassa tai mä en ymmärrä, millainen sen pitäisi olla... Vaan yrittää pitää, kun ei vaihtoehtoa ole! Ja hemmetti, onnistumisen ilo on valtaisa, kun joku OIKEASTI onnistuu (harvoin)
Mielummin mäkin saisin nuo lamput kattoon pusun avulla..