sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Aamukahvilla

Tämäkin aamu alka muutamalla kupillisella hyvää tummapaahtoista kahvia.
Minä niin kärsin, kun jossain saan käsiini kupin laihaa kahvia, josta puuttuu se tumma täyteläinen aromi.
Silloin tällöin palkitsen itseni esim. Mokka mestareiden ihanalla kahvin makuisella kahvilla. Sitä keitän useimmiten vain itselleni, eivät kaikki juojat osaa arvostaa. Kallistakin se on, mutta kun työpaikalta saan sitä tukkuhinnalla niin silloin tällöin palkitsen iteni sillä.
Jos tiedän vieraan sitä osaavan arvostaa, silloin voin tarjota.

Kaikillehan kahvi ei sovi. Ei nukuta ja vatsa kärsii. Mutta minä kuulun niihin kahvin kuluttajiin, joiden yöunet ei kärsi ja vatsakaan ei kahvista suutu.
Ja kyllä kahvia pitää arvostaa, kirjassa Mielen ja Rakkauden kasvit kerrotaan paahdetun kahvin sisältävän yli 180 aromiainetta, sen täytyy olla nautinto.

Tänään on sunnuntai ja vapaapäivä. Yritän laittaa kotia siistimpään kuosiin. Lapset ovat muuttaneet yläkertaan ja tavaroita on kannettu edes takaisin. Mutta lasten entinen huone, johon varmaankin itse asetun on edelleen täynnä tavaraa. Kirpputori kuullostaisi järkevälle ratkaisulle, hyvä hetki järkeistää lelu ym. törky varantoja. Uusiin huoneisiin kannetaan vain tarpeellinen.
Kerrossänky jää nyt tarpeettomaksi, jos ex olisi hommannut asunnon jossa olisi lapsille oma huone, niin sinne se sen saisi, mutta kun ei hän ilmeisesti tarvinnut lapsile omaa huonetta.


2 kommenttia:

vintti kirjoitti...

OIh! Hyvää kahvia. JOkainen päivä alkaa aina silloin hieman paremmin.

Mukavaa viikkoa sinulle!

Hanneli kirjoitti...

Kiitos vintti!
Ajattelin tämän viikon työrupeaman päätteksi palkita itseni Mocca Mestareiden hyvänhyvällä tummalla luomu-kahvilla.
Viikonloppuna sitten aamukahviksi sitä, vain minulle ;-D