tiistai 1. tammikuuta 2013

2012

Vuosi 2012 alkoi uudella työpaikalla. Paljon opettelemista, paljon tehtävää, monta virhettä, mutta myös muutama onnistuminen. Jatkan myös vuonna 2013 samassa työssä, saa nähdä mihin asti työsopimusta jatketaan. Tämä työ on sikäli merkittävä elämässäni, että koen sen ensimmäiseksi ihan oikeaksi työpaikakseni, joka sijoittuu peräti koulutukseni alueelle. 
(Kaikenlaiset kioskimyyjän, huoltoasematyöntekijän, taimitarhassa raatajan, open sijaisen yms. hommat luen joihinkin väliaikaisiin eteenpäin vieviin.)
Kesän olin sattumoisin sitten töissä kokonaan, helteetön kesä oli muutoinkin jotenkin valju, joten joutihan tuota. Seuraavaa kesää, jolloin saan ekan ihka oikean kesäloman odotan innolla (ja niitä helteitä pliiis!).
2012 sisältää sitten sen avioeron, harkinta-aika päättynee sitten 2013. Paljon elämänmuutosta, mutta lopulta ei niin kovin yllättävää eikä odottamatonta. Oikeastaan asiat ovat nyt paremmin kuin muutamaan edelliseen vuoteen, jolloin eroa on vain kypsytelty ja mietitty.
2012 ei tuonut mukanaan sen gradun valmistumista, pahpah ja vielä kerran pah. Se siirty vuoteen 2013, laitan sen uuden työn ja avioeron aiheuttaman väsymyksen piikkiin. Sen valmistuminen on tavoitteena alkuvuodelle 2013, eikä siitä oikeasti kovin kamalasti enää puutu.
Taidan vuodesta 2012 kuitenkin päällimäiseksi nostaa väsymyksen, hirvittävän väsymyksen. Toivottavasti se olisi vähitellen taakse jäänyttä elämää ja vuosi 2013 toisi mukanaan uutta energiaa ja jaksamista roppakaupalla. Yleensä valon lisääntyminen ja kevät sitä on tuonut mukanaan, mutta ei tänä väsymyksen vuonna 2012.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnistan tuon valtavan väsymyksen. Jossain vaiheessa se helpottaa, usko pois.

Hanneli kirjoitti...

Pakko uskoa, että väsymys helpottaa jossain vaiheessa.
Kokemusta on hirmuisesta fyysisestä väsymyksestä taimitarha työskentelyn ajoilta. Se on ihan erilaista kuin tämä henkiselle puolelle painottuva. Tämä laittaa välillä luulemaan itseään ihan vajaaksi, kykenemättömäksi älylliseen toimintaan. Ei toimi pää eikä ajatus juokse.

vintti kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta sinulle. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

vintti

Hanneli kirjoitti...

Kiitos vintti!
Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle.